Wat een ongelooflijke bagger lente hebben we tot nu toe gehad. Al met al is het een kleine 2 weken mooi geweest. We waren er vroeg bij met het zwembad opzetten en gelukkig hebben ze er toen lekker van kunnen genieten. Daarna ging het berg afwaarts. De ene plens bui na de andere. Droogte? Welke droogte? We zijn onze lange broeken zat en ook de truien mogen wat ons betreft de kast in.
Nu ben ik voorzichtig positief, want het weer lijkt volgende week dan eindelijk beter te worden. Geen tropische temperaturen, maar lekker zonder jas naar buiten. Buiten zitten, spelen en eten. Gewoon lekker de deur open en genieten. Picknicken in de tuin, schommelen, boekjes lezen, de lente, of inmiddels zomer, voelen!
Laatst had dochterlief een vriendinnetje over de vloer, net toen het heerlijk weer was. De kleedjes gingen naar buiten, hutten bouwen en eten op het gras. We maakte samen fruit hoorntjes, we smeerde er pasta in, dipte ze in discodip en vulde ze met aardbeien en mango. Genieten!!
Kijk jij ook zo uit naar de zomer? Of in ieder geval naar fatsoenlijk weer? Met deze hoorntjes begin je daar alvast mee en haal je zelf de zomer in huis. Ook niet bar slecht, want gevuld met fruit krijg je nog wat vitamientjes binnen. Zelf aten we ze met stukjes nootjes er op. De kindjes met gezellige spikkels. Ook leuk voor kinderfeestjes of als traktatie.
Hierboven zie je een leeg hoorntje, die was van zoonlief. Die wilde alleen de koek en de aardbeien los. Ieder wat wils, met dit mooie weer, kan en mag alles! Dus ook gewoon koek met pasta en spikkels 😉
Fruit hoorntjes
Ingrediënten
- 4 ijs hoorntjes
- aardbeien
- mango
- chocolade pasta
- pistache nootjes
- spikkels
Instructies
- Neem een ijshoorntje en smeer er wat chocolade pasta op.
- Dip desgewenst in spikkels of fijn gehakte nootjes.
- Vul met vers fruit, aardbeien en mango in mijn geval.
- Geniet!
Notities
- Je kan met deze gezellige fruit hoorntjes helemaal los gaan. Bepaal zelf welk fruit je gebruikt, met welke pasta je ze insmeert en/of in welke nootjes oid je ze dipt.
- De calorieën zijn berekent op een ijshoorntje van Jos Poell, pure chocolade pasta, pistache nootjes, aardbeien en mango.
Eén reactie
Lekker!