Chocolade

Chocolade, voor de meeste een verslaving. Vooral voor vrouwen. Niet aan te slepen. Nu moet ik zeggen, mij maak je niet blij met een reep chocolade. Vooral geen witte of melk. Vroeger was dit helemaal erg, moest ik er echt niets van hebben. Tegenwoordig kan ik het meer waarderen.

Chocolade moet van mij het liefst puur zijn en dan niet een laffe, maar met een lekker hoog cacao percentage. Ik eet het liefst chocolade ergens in. Koekjes, cake, brownies, hagelslag in m’n vla, vlokken op een cracker of pure chocolade pasta op een wit bolletje. Bij dat allemaal loopt het water je toch al in de mond? Hier wel hoor ­čśë

Chocolade is ook erg leuk om cadeau te geven, wordt iedereen blij van. Maar een doosje merci of zeebanket is dan wel weer een beetje mwa toch? Geef dan een leuk, gezellig en mooi stuk chocolade.
En die maak je zelf, echt heel simpel. Afgemaakt met een gedroogd bloemetje en een goud glittertje is heeft het nog een luxe uitstraling ook.

Chocolate bark

Chocolate Bark

Lekkere stukken chocolade, leuk om cadeau te doen!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Snack
Keuken Mix
Porties 5 zakjes
calorie├źn 324 kcal

Ingredi├źnten
  

  • 2 witte chocolade repen
  • 1 pure chocolade reep

Optioneel

  • eetbare bloemen
  • glitters

Instructies
 

  • Leg de repen chocolade op een met bakpapier bekleedde bakplaat. Wit – puur -wit.
  • Laat de chocolade in de oven smelten. 10 minuten op 50Ôäâ (onderboven warmte).
  • Haal de chocolade uit de oven en meng de chocolade met een sat├ęprikker of mes. Maak een mooi patroon.
  • Bestrooi eventueel met eetbare gedroogde bloemen en goude glitters.
  • Laat uitharden, breek in stukken en stop in een leuk zakje. Cadeautje klaar!

Notities

</ul>
&nbsp;
<h4>Laat weten wat je van het recept vind:</h4>
1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen waarderingen)
Laden…
Trefwoord Bark, Cadeautje, Chocolate, Gift, Lekkernij, Sparkle