Wrap Taart
BBQ pulled chicken in een ander jasje.
Voorbereidingstijd 30 minuten min
Bereidingstijd 30 minuten min
Totale tijd 1 uur uur
Gang Hoofdgerecht
Keuken Mix
Porties 4
calorieën 417 kcal
- 3 kipfilets
- 1 rode ui
- 1 groene paprika
- Honey BBQ saus
- 150 gr tex mex geraspte kaas
- 4 tortilla wraps
Kook de kipfilet in 20 minuten gaar en pluk ze met 2 vorken uit elkaar.
Snij de ui in halve ringen en de paprika in blokjes.
Roer de ui en de paprika door de geplukte kip.
Meng er nu de BBQ saus naar smaak door. Ik deed er flink wat bij, ik houd wel van een stevige smaak en het geeft een mooi kleurtje.
Bekleed een springvorm met de tortilla wraps en stort de kip er in.
Smeer er nog wat extra BBQ saus over heen en bestrooi met de geraspte kaas.
Zet in een voorverwarmde oven voor ongeveer 30 minuten. 175℃ onder bovenwarmte. Smullen maar! Lekker met een frisse salade erbij.
Trefwoord BBQ, Pulled Chicken, Tortilla, Wrap