Ga terug

Wrap Taart

BBQ pulled chicken in een ander jasje.
Voorbereidingstijd 30 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 1 uur
Gang Hoofdgerecht
Keuken Mix
Porties 4
calorieën 417 kcal

Equipment

  • Springvorm 24 cm

Ingrediënten
  

  • 3 kipfilets
  • 1 rode ui
  • 1 groene paprika
  • Honey BBQ saus
  • 150 gr tex mex geraspte kaas
  • 4 tortilla wraps

Instructies
 

  • Kook de kipfilet in 20 minuten gaar en pluk ze met 2 vorken uit elkaar.
  • Snij de ui in halve ringen en de paprika in blokjes.
  • Roer de ui en de paprika door de geplukte kip.
  • Meng er nu de BBQ saus naar smaak door. Ik deed er flink wat bij, ik houd wel van een stevige smaak en het geeft een mooi kleurtje.
  • Bekleed een springvorm met de tortilla wraps en stort de kip er in.
  • Smeer er nog wat extra BBQ saus over heen en bestrooi met de geraspte kaas.
  • Zet in een voorverwarmde oven voor ongeveer 30 minuten. 175℃ onder bovenwarmte.
    Smullen maar! Lekker met een frisse salade erbij.

Notities

  • Ik gebruikte de BBQ saus van Remia, maar je kan natuurlijke elke BBQ saus gebruiken die je wilt. Of deze zelf maken.
  • Geraspte kaas kan je ook naar keuze gebruiken.
  • Qua wraps kan je ook alle kanten op, hier heb ik de chili wraps van Prozis gebruikt. Geeft net een extra pitje.


Laat weten wat je van het recept vind:
1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen waarderingen)
Aan het laden... 
Trefwoord BBQ, Pulled Chicken, Tortilla, Wrap