Ga terug

White Chocolate Caramel Cookie Dough

Een heerlijke eetbare koekjes deeg!
5 van 1 stem
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Snack
Keuken Amerikaans
Porties 8
calorieën 280 kcal

Ingrediënten
  

  • 100 gr ongezouten roomboter
  • 100 gr licht bruine basterdsuiker
  • 50 gr fijne kristalsuiker
  • 225 gr bloem
  • snuf zout
  • scheutje melk
  • 100 gr witte chocolade
  • 1 tl karamel aroma

Optioneel

  • Karamel fudge

Instructies
 

  • Verdeel de bloem over een met bakpapier bekleedde bakplaat en zet voor 5 minuten in de oven. Voorverwarmd op 180℃ onder bovenwarmte. Laat daarna volledig afkoelen.
  • Klop de boter met de suiker romig.
  • Voeg een scheutje melk toe en de karamel aroma.
  • Meng de bloem en het zout er door tot je een mooi deeg hebt.
  • Hak de chocolade in grof en spatel door het deeg. Hier kan je eventueel ook de fudge toevoegen (klein gesneden). Snoepen maar!!

Notities

  • Bak de bloem eerst echt even in de oven, dit zorgt er voor dat eventuele bacteriën gedood worden.
 
Trefwoord Caramel, Chocolate, Cookiedough, Cookies, Dough, Edible, Sweet