Marineer de kipdijfilet met paprika poeder (ongeveer 2 a 3 el) en de olijfolie. Zet afgedekt een uurtje in de koelkast.
Snij de paprika in blokjes, snipper de ui en snij de knoflook fijn.
Verhit een scheutje olijfolie in een goede wok. En fruit de ui hierin glazig.
Voeg de kippendijen toe en bak rondom bruin, de kip hoeft nog niet gaar te zijn! Deze gaart gaan de weg vanzelf. Zo voorkom je ook dat deze droog wordt.
Voeg de knoflook toe, bak kort mee en voeg ook de paprika toe.
Breng op smaak met extra paprika poeder en verkruimel het bouillon blokje over het kip mengsel.
Voeg de doperwten toe, roer even goed door.
Meng nu de 2 pakjes Paella Bijnaklaar toe, roer alles goed door. Extra water toevoegen is niet nodig.
Eet smakelijk!
Notities
Een snelle en gezonde paella met kip en Lassie Bijnaklaar, verkrijgbaar bij Albert Heijn & Jumbo.
Kippendijen van Mr. Fillet
Trefwoord Bijna klaar, Gezond, Kip, Lassie, Paella, Simpel, Snel