Ga terug
Crunchy speculaas granola

Crunchy speculaas granola

Heerlijke crunchy granola met een winter tintje!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 35 minuten
Gang Ontbijt
Keuken Nederlands
Porties 1 pot
calorieën 250 kcal

Ingrediënten
  

  • 300 gr grove havermout
  • 200 gr gemengde noten, ontzout en ongebrand
  • 100 gr pitten & zaden
  • 115 gr eiwit (3 eiwitten)
  • 1 el speculaas kruiden
  • 50 gr speculaas of schuddebuikjes

Instructies
 

  • Meng alle ingrediënten, behalve de speculaas, goed door elkaar.
  • Verdeel het mengsel over een met bakpapier bekleedde bakplaat.
  • Bak in een voorverwarmde oven op 190℃, onderboven warmte, voor ongeveer 25 à 30 minuten, schep tussentijds om. De crunchy granola is klaar wanneer deze mooi goud bruin is en er brokken gevormd zijn.
  • Laat de granola volledig afkoelen, hierbij hard hij nog wat extra uit.
  • Meng de speculaas of schuddebuikjes er door, doe alles in een pot en neem een lekkere portie bij je yoghurt!
Trefwoord Breakfast, Eiwit, Granola, Havermout, High Protein, Noten, Oats, Ontbijt, Ontbijtgranen, Speculaas, Speculaas kruiden