Ga terug
Bladerdeeg kerst kransjes

Bladerdeeg Nutella Kerst Kransjes

Leuke kleine kerst kransjes van bladerdeeg.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Borrelhapje
Keuken Nederlands
Porties 2 kransjes
calorieën 550 kcal

Equipment

  • Ster uitsteker

Ingrediënten
  

  • 1 rol bladerdeeg
  • Nutella
  • geklutst ei

Optioneel

  • poedersuiker

Instructies
 

  • Rol de bladerdeeg uit.
  • Besmeer de helft van het bladerdeeg met Nutella.
    Bladerdeeg kerst krans
  • Vouw dicht.
    Bladerdeeg kerst krans
  • Steek sterren uit.
    Bladerdeeg kerst krans
  • Maak cirkels op bakpapier en leg de sterren er op.
    Bladerdeeg kerst krans
  • Bestrijk met het geklutst ei.
    Bladerdeeg kerst krans
  • Bak in een voorverwarmde oven op 200 ℃ (onderboven warmte) mooi goud bruin in ongeveer 15 minuten.
    Bladerdeeg kerst krans
  • Bestrooi eventueel met poedersuiker en geniet!

Notities

  • Geen Nutella? Gebruik een andere hazelnoot pasta. 
  • Je kan het bladerdeeg gebruiken van Tante Fanny of gewoon eigen merk. 
Trefwoord Bladerdeeg, Kerst, Kerst krans, Nutella, Ster, Winter