Bladerdeeg Nutella Kerst Kransjes
Leuke kleine kerst kransjes van bladerdeeg.
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 15 minuten min
Totale tijd 25 minuten min
Gang Borrelhapje
Keuken Nederlands
Porties 2 kransjes
calorieën 550 kcal
- 1 rol bladerdeeg
- Nutella
- geklutst ei
Rol de bladerdeeg uit.
Besmeer de helft van het bladerdeeg met Nutella.
Vouw dicht.
Steek sterren uit.
Maak cirkels op bakpapier en leg de sterren er op.
Bestrijk met het geklutst ei.
Bak in een voorverwarmde oven op 200 ℃ (onderboven warmte) mooi goud bruin in ongeveer 15 minuten.
Bestrooi eventueel met poedersuiker en geniet!
- Geen Nutella? Gebruik een andere hazelnoot pasta.
- Je kan het bladerdeeg gebruiken van Tante Fanny of gewoon eigen merk.
Trefwoord Bladerdeeg, Kerst, Kerst krans, Nutella, Ster, Winter