Vegan pasta met passata gialli
Heerlijke kleurrijke pasta met gele saus!
Voorbereidingstijd 15 minuten min
Bereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 25 minuten min
Gang Hoofdgerecht
Keuken Mix
Porties 4
calorieën 519 kcal
- 300 gr rigatoni alla quinoa
- 400 gr passata gialli
- 250 gr cherry tomaatjes
- 500 gr witte champignons
- 200 gr baby spinazie
- 1 rode ui
- 2 tl Italiaanse kruiden
- 2 el olijfolie (+extra)
- 300 gr vegan stracciatella
Optioneel
- pistache nootjes grof gehakt
- chili vlokken
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
Snipper de ui, snij de champignons in vieren en de knoflook fijn en halveer de cherry tomaten.
Verhit de olie in een pan en fruit de ui glazig, bak daarna de knoflook even mee.
Voeg de spinazie en delen toe en laat slinken.
Bak nu de champignons even mee en daarna ook de cherry tomaatjes.
Strooi de Italiaanse kruiden er over en roer goed door.
Giet nu de passata er bij en verwarm goed door.
Serveer de pasta met de pasta saus en de stracciatella. Voeg naar wens nog wat olijfolie, grof gehakte pistache nootjes en wat chili vlokken toe.
- De pasta en de passata gebruikte ik van La Bio Idea.
- De stracciatella is planted based van Dreamfarm.
Trefwoord Dream Farm, Geel, La Bioidea, Pasta, Stracciatella kaas, Tomaat, Vegan