Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Instruction Images
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Havermout koeken pecannoten karamel zeezout
Heerlijke koekjes met pecannoten, karamel zeezout en pure chocolade.
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
1
uur
uur
10
minuten
min
Bereidingstijd
12
minuten
min
Totale tijd
1
uur
uur
22
minuten
min
Gang
Cookies
Keuken
Mix
Porties
22
calorieën
195
kcal
Ingrediënten
100
gr
boter
100
gr
suiker
100
gr
licht bruine basterdsuiker
2
eieren
100
gr
bloem
80
gr
volkorenmeel
2
tl
baksoda
2
tl
bakpoeder
100
gr
volkoren havermout
100
gr
pecannoten (grof gehakt)
100
gr
karamel zeezout fudge (in stukjes)
100
gr
pure chocolade (grof gehakt)
Instructies
Klop de boter met de suiker romig.
Voeg de eieren toe en mix tot deze geheel zijn opgenomen.
Meng de bloem, havermout, baksoda en bakpoeder toe.
Voeg nu de pecannoten, fudge en chocolade toe, meng goed door.
Maak 22 ballen en leg voor minstens een uur in de koelkast.
Bak ze daarna, op een met bakpapier bekleedde bakplaat, op 180℃, in een voorverwarmde oven (onder bovenwarmte), in ongeveer 12 minuten mooi bruin.
Laat 10 minuten afkoelen op de bakplaat voor je ze op een rooster verder laat afkoelen.
Notities
Leg de ballen tijdens het afbakken op afstand van elkaar, ze kunnen uitlopen.
Maak ze na het bakken mooi rond met een ronde koekjesvorm of glas.
Geen volkoren mee? Gebruik dan in totaal 200 gr bloem.
Geen volkoren havermout? Gewone werkt ook prima.
Trefwoord
Big cookies, Chocolade, Chocolate, Cookies, Havermout, Karamel Zeezout, Koek, Koeken, Koekjes, Oats, Pecannoten, Pure chocolade