Ga terug
Hotdog brood Baksels by Mandy

Gevuld brood met Hotdogs

Een heerlijk brood, vol met kaas, chorizo en hotdogs.
Voorbereidingstijd 45 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 1 uur
Gang Hoofdgerecht
Keuken Mix
Porties 6
calorieën 544 kcal

Ingrediënten
  

  • 1 brood
  • 6 hotdogs
  • 1 zakje tex mex geraspte kaas
  • 1 bol mozarella
  • 6 plakjes chorizo
  • 2 eieren
  • 1 tl chimichurri kruiden

Instructies
 

  • Verwarm de BBQ naar 200℃, een deel direct en een deel indirect.
  • Verwarm op direct vuur de hotdogs tot je mooie gril strepen ziet.
    Hotdog brood Baksels by Mandy
  • Hol het brood uit.
    Hotdog brood Baksels by Mandy
  • Strooi er een laagje geraspte kaas in.
  • Verdeel de chorizo erover.
    Hotdog brood Baksels by Mandy
  • Leg nu de 6 hotdogs er in.
    Hotdog brood Baksels by Mandy
  • Strooi er nog wat geraspte kaas over.
  • Kluts de 2 eieren met de chimichurri kruiden en giet dit over de hotdogs.
    Hotdog brood Baksels by Mandy
  • Laat de mozarella goed uitlekken en snij of scheur in stukken.
  • Verdeel de mozarella over het brood en nog wat extra tex mex kaas.
  • Leg op de BBQ, indirect, en verwarm tot de kaas gesmolten is. Dit duurt ongeveer een 10 a 15 minuten.
    Hotdog brood Baksels by Mandy
  • Snij het brood in stukken en eet smakelijk!

Notities

  • De chorizo kan je vervangen voor ham of spek, indien je geen chorizo fan bent.
  • De chimichurri kruiden kan je ook vervangen voor kruiden naar keuze. 
  • Qua brood kan je alle kanten op, ik gebruikte een Liefde & Passie brood van de Albert Heijn. 
  • Het kapje en het brood wat je overhoud na het uithollen kan je gebruiken om lekkere croutons van te maken! 
Trefwoord Barbecue, BBQ, Brood, Chorizo, Gevuld brood, Hotdog, Kaas