Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Instruction Images
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Chocolade haverrijst mousse
Een heerlijk chocolade toetje met een twist!
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
20
minuten
min
Bereidingstijd
2
uur
uur
Totale tijd
2
uur
uur
20
minuten
min
Gang
Nagerecht
Keuken
Mix
Porties
6
calorieën
278
kcal
Ingrediënten
250
gr
pure chocolade
100
gr
ongekookte haverrijst
250
ml
heet water
Optioneel
kersen vlaaifruit
bastogne koekjes
witte chocolade
Instructies
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.
Smelt de chocolade au bain marie.
Doe de gekookte rijst, de chocolade en het water in een blender en blend tot een egaal mengsel.
Verdeel over 6 bakjes/bekertjes en laat 2 uur opstijven in de koelkast.
Decoreer evt. met kersen, bastogne en witte chocolade.
Notities
Het is een compacte mousse, erg machtig, je kan er dus met gemak met z'n zessen van eten. Helemaal met extra's.
Ik gebruikte de haverrijst van Lassie.
Trefwoord
Chocolade, Chocolade mousse, Dessert, Haverrijst, Lassie, Mousse, Nagerecht, Toetje