Even voorstellen!

Wie is nu degene die de baksels maakt? Dat ben ik! Mandy is dus de naam, ik ben 39 jaar jong, getrouwd en samen met manlief 2 mooie kindjes.

2.5 dag in de week ben ik werkzaam als revalidatie consulent (verpleegkundige) op een geriatrische revalidatieafdeling in een woonzorgcentrum.

In mijn vrije tijd sta ik graag in de keuken, ik ben gek op koken en bakken, in de keuken staan is echt mijn passie. En die deel ik dus graag met jou!

Neem snel een kijkje bij al het lekkers en wie weet maak je binnenkort zelf ook een van mijn recepten. 
Laat je weten wat je er van vond?

Veel vragen die gesteld worden

Goede vraag, wellicht niet voor iedereen bekend dus hier onder een lijstje met de afkortingen en hun betekenis.

tl = theelepel
el = eetlepel
gr = gram
kg = kilogram
ml = milliliter
l = liter
snuf = een beetje wat tussen duim en wijsvinger past

Staat er bij een recept bloem als ingrediënt, dan kan je er vanuit gaan dat er patent- of tarwebloem is gebruikt, tenzij anders vermeld.

De bakplaat gebruik je bij koekjes en broodjes. Het rooster bij alles waar je en bakvorm gebruikt.

Of een cake gaar is kan je bijvoorbeeld checken met een saté prikker. De cake is gaar wanneer de saté prikker in de cake steekt en deze er schoon/droog uitkomt.