House of Foodies & Santa Maria waren op zoek naar foodies die het leuk vonden om aan de slag te gaan met de producten van Santa Maria. Toen ik dat voorbij zag komen dacht ik, dat is wat voor mij! De tortilla wraps van Santa Maria zijn hier namelijk niet aan te slepen. De kids zijn er dol op en staan hier dus wekelijks op het menu.
We eten het in de vorm van pizza, lekkere koude wraps met zalm of een omelet wrap. Zo kunnen we wel even door gaan. Dus hoe leuk is het om nog meer lekkere dingen te maken en andere producten te ontdekken?! Ik vind het dan wel leuk om out of the box te denken, niet de standaard recepten. Nu vind ik taco’s, burritos en nacho’s heerlijk hoor, maar dat moet ook anders kunnen. Of met een beetje extra.
Eerst maar eens wat van de gekregen producten uit testen en dat deden we hier thuis met een heuse taco party! Heerlijke dipjes, wrapjes los op tafel en verschillende lekkere dingen om ze mee te vullen. Zo kon iedereen zelf zijn eigen lekkere (soft) taco samenstellen. Een heerlijk feestje en helemaal goed uitgekiend, want die week was het feestweek in huize Berkhof. Niet alleen de pakjesavond, maar ook de verjaardag van onze kleine man. In die drukte dan extra content maken is veel, maar leuk en ook wel fijn, want met zo’n pakket krijg je van zelf veel ideeën en dat scheelt weer nadenken in de drukte 😉 Bekijk de taco party hier!
Naast de taco party aten we natuurlijk nog meer lekkers van Santa Maria. Het werden nacho’s maar dan anders, met visgehakt! Visgehakt zeg je? Yes, visgehakt. Maal wat pangasiusfilet fijn met met kruiden en je hebt een visgehakt. Heel lekker met de American ranch. Deze nacho’s zijn een goede manier om de niet vis liefhebbers om te turnen tot wel vis liefhebbers. Manlief at nog net niet zijn vingers erbij op!
Dus bij deze beveel ik de producten van Santa Maria van harte aan. Makkelijk en snel staat alles op tafel en vol van smaak! Oh en probeer deze nacho’s vooral 🙂
Laat je me weten wat je er van vind? Vind ik leuk!
Nacho’s met visgehakt
Ingrediënten
- 500 gr pangasius filet
- 1 zakje taco seasoning mix
- 2 el olie
- 200 gr Mexico melange groenten mix
- 250 gr cherry tomaatjes
- 185 gr nacho chips
- 1 zakje dip mix American ranch
- 125 mg sour cream
- 1 zakje geraspte kaas (pittig)
- 1 potje taco saus
- 1 potje jalapeños
Instructies
- Ontdooi, indien je diepvries pangasius gebruikt, de vis. Dep droog en snij in stukken.
- Doe de vis in een keukenmachine en maal fijn. Pas op dat het geen sompige bedoeling wordt. Kijk dus tussen het malen steeds even.
- Meng de visgehakt met de taco seasoning mix.
- Verhit wat olie in een pan en rul het visgehakt.
- Voeg de Mexicaanse groenten toe en bak een paar minuten mee, schep goed om.
- Doe nu ook de cherry tomaatjes erbij en meng door elkaar.
- Verdeel de nacho's over de bodem van een ovenschaal.
- Schep het vis en groenten mengsel over de nacho's.
- Strooi er wat geraspte kaas overheen en zet in de oven. 200℃ onderboven warmte (voorverwarmd), tot de kaas gesmolten is, minuut of 10.
- Maak ondertussen de American ranch volgens instructie op de verpakking.
- Serveer met de visgehakt nacho's met de American ranch en taco saus! Optioneel voor een extra pitje, wat jalapeños.
Notities
- Kruidenmixen, saus, jalapeños en nacho’s zijn van Santa Maria.
- Calorieën berekend zonder dipjes!